Site-ul apulum.ro a fost atacat de hakeri. Pfoai!

Cica a fost atacat site-ul Primariei din Alba Iulia de hackeri si au gasit cam ce au gasit hotii cand au spart camera de trofee a lui Rapid Bucuresti: o masa si doua scaune.

Hackerii seriosi sparg site-urile NASA si CIA, astia de provincie sparg oale. Pfuu… Ce realizare. Bravo, ba, anonimilor. Pai asa nu se mai merita sa facem proteste anti ACTA, cum zice un blogger alb-iulian – makavelis (ba, ce nume! o fi italian?). Daca tot veti fi cu atacurile in priza, atunci lasam totul pe seama voastra.

Las` sa ne puna leucoplast pe gura, ca grupul ANONYMUS le va pune ei leucoplast pe coduri. Oleee!

Asa si? Ati spart site-ul apulumului. Si? Si cica i-au lasat primarului un mesaj bazat, incredibil de inteligent, formidabil de inovator: Monsieur avec le moustache, da-ti demisia, bre! Ca asa vrea muschii nostri, ba, de aia, ca daca nu, mai bem o cafea si timp de 10 minute spargem si site-ul scolii generale din Zlatna si un geam de la WC-ul public de pe Mihai Viteazu. Suntem periculosi de destepti!

Un tipiot de la Adevarul Alba a sarit cu stirea: http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Hackerii-Anonymous-Primariei-Alba-Iulia_0_644935664.html. N-ar fi rau daca, atunci cand era la scoala, s-ar fi ocupar cu invatarea limbii romane, decat cu spartul geamurilor. Pardon, cu spartul pietei media din Alba Iulia. Ia, mostra de gramatic:

Iar un alt reprezentat al presei „cu chelea-ntoarsa” din Balgrad da cu mucii-n fasole ca un brav opozant penelist:

Sigur ca primarul isi va da demisia daca hackerii au spart apulum.ro. Mai mult, primarul a promis ca daca hackerii vor sparge si o halba de bere si doua pungi de seminte in fata primariei, isi va rade mustata din temelii.

Ole!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: